Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.05.2015 14:14 - Информационното поле
Автор: poetryassong Категория: Други   
Прочетен: 217 Коментари: 0 Гласове:
4



 Организацията на материята. Къде отива аурата на човек след смъртта? Празен ли е вакуума? Защо има пророци? Как така се предусещат бъдещи събития? Има само едно обяснение. Всичко е записано някъде в пространството!
Различните библейски пророци описват приблизително еднакви събития, което показва, че виденията им идват от един първоизточник. Имаме и гадатели от вида Ванга и Нострадамус - източника на техните пророчества не може да е друг. Специфично и важно условие за да се активира дадено предсказание е състоянието на медитация, или може да го наречем и транс. Без подобна екзалтация не се минава. Ванга е използвала и бучка захар, върху която човека е спал. Често бъдещето се показва и по време на сън. Вдъхновението. За да се напише нещо - би било стих, или проза, не е достатъчно да се притежават познания. Необходим е особен флуид, наречен вдъхновение. Вдъхновението получаваме също от информационното поле. Отключващ фактор за да пропише човек, често е някаква лична драма. Съзнанието веднага се свързва автоматично с полето, в опит да се преодолее кризата на личността. Възможно е и вдъхновение посредством осъзната медитация. Когато човек уравновеси болката, поставянето на стихове спира. Айнщайн ни заяви, че има изкривяване на пространството. Как да си представим това? Планетите с големи маси, се намират във вакуума. Но той не е пуст. Там има особен вид материя - преди наричана етер, а сега - поле. Там, където дадена планета се опира в полето - под тежестта ѝ, пространството се изкривява. В тези допирни точки е възможно да се получат тунели на Времето, които са една своеобразна машина за пътуване в бъдещето и миналото и то във вид на скок, който преодолява на мига разстояния от стотици светлинни години! Всяко нещо във Времепространството си има нива. Информационното поле не прави изключение. Най-високото място е запазено за Създателя.
Астрала е някъде в полето? Защо не? Душите отиват там, откъдето са дошли. Аурата - също.
В развитите държави хората са преситени от любезности. Но са и досадно уморени от грубости и смърт. Натъпкани са с информация. Преяждат с нея. Дори Истината да им се яви без дрехи - пак няма да ѝ повярват! Платения секс изнервя. Златото не дава необходимото равновесие.
В по-слабите държави хората умират от глад и са жадни за знания.
Единственият и всеобщ еквивалент на щастието е само един: Любовта!
Има хипотези, че важна роля в нивата на информационното поле играят фотоните. Те нямат маса в покой. Но обикновено са в движение и притежават свойството полярност - тоест единици и нули! Нима достигаме до съществуването на Вселенския компютър?
До този момент въпросите са повече от отговорите.



Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: poetryassong
Категория: Поезия
Прочетен: 26842
Постинги: 24
Коментари: 16
Гласове: 36
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930